Raktárkezelő és készletprogram - Raktárprogram - Számlázó - Készletkezelő

Miért született meg az a készletkezelő program. ?

Eredetileg nem értékesítésre szántuk ezt a készletkezelő programot, de úgy gondoltuk, hogy minimális befektetéssel hozzájuthasson bármely vállalkozás, aki hasonló problémákkal küzdött eddig, mint a mi cégünk is..
Cégünk, több kisebb üzletet üzemeltet, melyekbe megteremtettük a jelenlegi adózási jogszabályoknak megfelelő körülményeket, így hivatalosan és jogszerűen tudnak működni.. Az kereskedésekbe adottak a "szervek" felé elszámolandó megoldások, akár hivatalos számlázó program, akár pénztárgép, mely már online kötelezettséggel működik, viszont szükségünk volt egy kimondottan saját részre való adatrögzítésre, melyet valóban csak arra használnánk, hogy magunkat megnyugtassuk az elszámolásokkal..
Tudjuk ellenőrízni bármely üzeltünk készletét otthonról is, azaz online tudjon működni.. Meg tudjuk nézni, hogy ha egyik üzletből kifogyott egy termék, akkor a másikból el tudjuk-e hozni.. Tudjuk ellenőrízni az alkalmazott eladásait otthonról.. Tudjuk elszámoltatni az alkalmazottat egy gyors gombnyomással elkészült nem hivatalos számla alapján, ha készpénzt hozunk el tőle.. Naprakész és pontos leltárt tudjunk vezetni egy nem hivatalos programmal, ami csak részünkre lesz elérhető, bármely saját vásárlást, ajándékot, háztartási leltárt hozzátéve, amit nem fogunk értékesíteni, tehát hivatalosan nem szükséges a bevallásainkhoz, de mi mégis tudni szeretnénk róla..

Nagyon sok kiváló raktárkezelő, számlázó, készletkezelő program készült már komoly cégek álltal, melyeket mi is használunk, több-kevesebb megelégedéssel, de amire szükségünk volt konkrétan, sajnos azt egyik jelenlegi piacon lévő raktárkezelő-számlázó program sem tudta...
Mi az amire szükségünk lett volna és nem volt megoldható más programokkal..
1.) Fő probléma, hogy nem online a program, azaz nem elérhető internetről.. Nem lehet kezelni és belenézni saját programunkba, ha nem helyi hálózatba van kötve..
Helyi hálózatos megoldást bármely program elvégzi, de a távoli elérésre csak a következő ajánlatokat kaptuk.. "Telepítse fel egy szerverre és onnan eléri" - Nos, egy szervert üzemeltetni házilag nem egyszerű, komoly gép kell hozzá, fix IP-cím a szolgáltatótól stb.., míg a másik megoldás, VPS szerver kölcsönzése, vagy szerverházban elhelyezett gép.. Huhh, ezek mind nagyon költségesek voltak számunkra, kisvállalkozás számára..
További ajánlat az volt "Használható a windows-os távoli elérés ablakkal" - Na hát aztán, aki már ezzel dolgozott így, annak szerintünk ez sajnos nem megoldás..
Tehát összességében bérelt tárhelyre, melynek éves költsége 6-7000-FT, nem lehetett telepíteni, így nem voltak elérhetőek..
A különböző programkészítő cégek magyarázata az Online elérés mellőzésére az volt, hogy mivel Online elérhetőek az adatok adatbázisban tárolva, ezért védelmi meggondolásból kihagyják ezt a megoldást.. - Nos, lehet hogy igazuk van, kétségkívűl könnyebben hackelhető és törhető az állomány, de ha egy kereskedelmi raktárról beszélünk, akkor szerintünk folyamatos mentéssel, nem lehet kárunk egy támadás során, azért mégsem a pentagon adatait tároljuk..
A mi raktárprogramunk md5-ös kódolású védelemmel van ellátva és bármely tárhelyre és szerverre feltelepíthető és bárhonnan elérhető..
2.) Fő probléma, a felhasználók hozzáférése..
Sajnos néhány program esetében külön fizetni kellett minden felhasználó miatt, a többinél, meg egyszerűen nem volt lehetőség a többfelhasználós megoldásra.. Nekünk arra volt szükségünk, hogy egy admin tudja kezelni a bevételezést és az adatfeltöltést és egy alkalmazott pedig az eladásokat és kivéteket eszközölni.. Ha egy alkalmazott hozzáfér a feltöltésekhez, akkor meg tudja változtatni, ezzel nem valós leltárt kapnánk.., emellett viszont több admin is tud változtatni a program adatain és több felhasználó is kiadhat terméket..
A mi fejlesztésünk így van megoldva, azaz bármennyi felhasználó kezelheti a programot és 2 féle jogosultsággal, vagy admin az illető, vagy felhasználó..

Próbálja ki és ha tetszik vásárolja meg.. !!

4,600 -FT + ÁFA

Raktartprogram szállítók felvitele

Termékek listázása és szűrése

Értékesítés a raktárprogramban

Cég rögzítése a raktárprogramban

Társtaláló és kereső, de főként találó
Legjobb Társkereső
Szuper funkciókkal
Biztos Találat..